Van pril idee tot tastbaar concept

Van regiospecifieke of gepersonaliseerde campagnes tot baanbrekende materiaalcombinaties, met Hecht kunt u alle kanten op. En dat verdient een degelijke begeleiding. Wij reiken daarom niet alleen ideeën aan. We werken ook mock-ups of testcampagnes uit om u in uw beslissing te ondersteunen.

 

Grondige voor- en nastudie

Drukwerk is als vastgoed: locatie is alles. Daarom bezoeken wij uw concessies of vestigingen graag vóór de ontwikkeling van ons concept. De resultaten? Die verwerken we na afloop van uw campagne in een debriefing met fotoreportage. Zo creëren we concepten met maximale impact – nu en later.

 

In alle markten thuis

Onze creaties willen schitteren op alle mogelijke plekken. Daarom bestrijkt ons aanbod een breed aantal domeinen. We geven kleur met grootformaat-posters. We maken window graphics voor vitrines en displays voor verkooppunten. We kleden buildings en interieurs aan en wikkelen wagens en vliegtuigen in een opvallende folie. Onze kwaliteiten passen overal. Tot 10.000 meter in de lucht.

 

Het perfecte huwelijk

Een straf idee is leuk, maar met de juiste uitwerking kom je pas echt ver. Welk materiaal kiest u voor uw toepassing? En wat kost een maatje groter? Wij zorgen voor een perfect compromis tussen het idee en de praktische uitvoering, tussen prijs en effect.