Hecht

indrukwekkend.

Drukwerk met impact
Fervent resultaatgedreven, zo zijn wij bij Hecht. Wat ook uw uitdaging is, ons team zet alles op alles om het juiste effect te realiseren. Snel, gepassioneerd, innovatief. Ontdek hoe u indruk maakt met ons werk. En laat uw merk schitteren als nooit tevoren.

Hecht

goed.

Kwaliteit als erfenis
Kwaliteit zit Hecht in de genen, al sinds 1852. Steeds weer zoeken wij naar nieuwe manieren om een maximale consistentie te bereiken, om problemen te anticiperen en om technologische grenzen te verleggen.

Hecht

snel.

Vliegensvlug drukwerk
Een nieuw project doorloopt heel wat stappen voor het indruk maakt. Onze mensen en machines werken samen om uw bestelling zo snel mogelijk rond te krijgen: van concept, over offerte en productie, tot levering en daarna.

Hecht

mee.

Partner met ideeën
Een totem past niet op elke locatie. Niet elk materiaal is geschikt als blikvanger. En een groots concept is vaak waardevoller dan een groot formaat. Om de juiste impact te creëren heb je de juiste ideeën nodig. Hecht is uw klankbord. Onze designers schieten u te hulp met uitgebreide expertise en tomeloze creativiteit.

Hecht

immens.

Meer machines, meer vrijheid
Al jaren gaat Hecht voor een doorgedreven investeringspolitiek. En dat loont. Bij ons staat u oog in oog met een van de grootste offsetmachineparken in Europa, naast een mooi aantal digitale persen en productiemachines. Die staan er niet voor de statistieken. Ons machinepark staat er voor ú.

Hecht

iets voor jouw bedrijf?

Contacteer ons
En reken op een snel antwoord